Beatles' John Lennon 'live' op Internet

Hij zou vandaag 60 jaar worden. Ter gelegenheid daarvan zijn op de website van muziekblad Rolling Stone nooit geplaatse interviews uit 1970 te vinden.

Lennon spreekt onder meer zijn ergernis uit over Mick Jagger, die zich laatdunkend had uitgelaten over de Beatles. "Ik heb altijd veel respect gehad voor Mick en de Stones, maar hij heeft een paar hele vervelende dingen gezegd over de Beatles. Ik kan een trap uitdelen naar de Beatles, maar ik kan niet toestaan dat Mick Jagger dat doet."
Delen van het vraaggesprek, indertijd gehouden door Jann Wenner, worden ook afgedrukt in het speciale John Lennon-nummer dat vandaag in de kiosken moet liggen. Verder staan in het blad interviews met ondr meer Keith Richards en David Crosby over leven, werk en dood van de beroemdste Beatle. Lennon werd in December 1980 voor zijn huis vermoord.
De aandacht van Rolling Stone valt vrijwel samen met het uitkomen van de officiële Beatle-biografie. Het boek is tot nu toe ondanks de stevige prijs van bijna 160 gulden een doorslaand succes. Gisteren werd bekend dat in Nederland een tweede druk uitkomt.
 
Meer informatie is te vinden op:http://www.rollingstone.com.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-10-20T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.