Nog geen Asp-model Microsoft Office

Softwareconcern Microsoft heeft de nieuwe abonnee-voorwaarden voor zijn Office-software bekendgemaakt. Daar zit nog geen Asp-variant bij.

De afnemers kunnen rekenen op een gereduceerde prijs als ze het softwarepakket voor de periode van een jaar gebruiken, maar een online versie van het softwarepakket blijft vooralsnog buiten beeld tot de eerste helft van volgend jaar.
Volgens de nieuwe regels krijgen gebruikers negentig dagen voor het einde van de abonnee-periode bericht dat hun licentie is afgelopen. Als gebruikers vervolgens hun licentie niet verlengen, kunnen ze alleen gebruik maken van hun bestaande pakket.
De aangepaste abonnee-voorwaarden lopen synchroon met de introductie van Office 10 in de eerste helft van volgend jaar: gebruikers kunnen er dus op rekenen dat ze gedurende hun abonnee-periode ook voorzien worden van de nieuwste Office-software van Microsoft, inclusief de geplande Office.Net services.
Sceptici wijzen erop dat Microsoft slechts uit is op het jaar in jaar uit belasten van hun klanten, zonder dat deze volop gebruik kunnen maken van de nieuwste software.
 


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-11-14T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.