Novell verstevigt One Net-strategie

Novell maakte op de Comdex nieuwe producten, services en partnerschappen bekend om de One Net visie van het bedrijf te bevorderen.

Zo kon het bedrijf melden dat Cap Gemini Ernst & Young heeft gekozen voor het gebruik van Edirectory, Ichain en DirXML voor de ontwikkeling van een B2B e-handelssite voor het Engelse ministerie van defensie. Een tweede grote opdracht wist het bedrijf weg te zetten bij luchtvaartmaatschappij Gulfstream Aerospace, dat Ichain inzet voor de beveiliging van de eigen e-handelssite.
Novell lanceerde versie 1.5 van Ichain, een pakket voor netwerkbeveiliging en -management. Ichain ondersteunt naast wachtwoorden, ook smartcards en biometrische vormen van beveiliging. In het product is een caching-server opgenomen, waarop centraal gebruikersinformatie, bedrijfsregels en regels voor toegang tot informatie vast te leggen is.
Eguide, waarvan versie 1.5 gratis is op te halen via de website van het bedrijf, ondersteunt b2b transacties door gebruikersinformatie op heterogene netwerken beschikbaar te maken.
Als laatste product maakte Novell Endps bekend, wat staat voorembedded Novell distributed print services. Het bedrijf claimt dat lokaal, interlokaal en netwerk printen met dit programma printen simpeler uit te voeren is.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-11-16T00:00:00.000Z Tania Veldkamp