Oracle en Citigroup samen in B2B handel

Oracle en Citigroup hebben een strategische overeenkomst getekend. Citigroup zal het betalingsverkeer integreren in de exchange-markt van Oracle.

Volgens de overeenkomst zal Citigroup tevens het interne betalingsverkeer via de open marktplaats OracleExchange.com doen. Verder implementeert Citigroup de Oracle Internet Procurement-oplossing wereldwijd en gaat de diensten van Oracle Exchange.com aan haar klanten aanbieden. Citiconnect wordt geïntegreerd met Oracle-technologieën. Hierdoor kunnen deelnemers aan B2B-transacties de financiële afwikkeling van de aankoop van goederen en diensten online afhandelen als de transactie wordt gesloten.
Citigroup is ook benoemd tot de eerste Strategic Affiliate binnen het Oracle Exchange.com affiliatieprogramma. Hierdoor kan deze organisatie gebruikmaken van de wereldwijde B2B-marktplaats van Oracle. Ook wordt een co-branded online-marktplaats gecreëerd waar Citigroup zijn internet aankopen kan verzorgen. Om klanten onder andere efficiënter te laten werken wordt een gezamenlijke Oracle-Citigroup-website gemaakt.
Larry Ellison, Chairman en CEO van Oracle geeft zijn toekomstbeeld. "De wereld zal uiteindelijk bestaan uit een paar grote B2B-exchanges en dit is er één. Citigroup en haar 100 miljoen klanten vormen het fundament van een B2B-marktplaats die zal uitgroeien tot één van de grootste. Samen bieden we een complete, betrouwbare en veilige B2B e-handelssysteem op internet", aldus Ellison.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-11-17T00:00:00.000Z Tania Veldkamp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.