Directe controle over e-handelsapplicaties

Controle en inzicht in Java E-biz applicaties. Dat belooft Manage.com met zijn FrontLine e-handelssoftware.

Dergelijke applicaties willen nog wel eens werken als een zwarte doos. Er gaat wat in, en er komt wat uit. Maar hoe de applicaties zich gedragen - functioneren ze optimaal, zijn wijzigingen nodig? - is moeilijk in te schatten voor de beheerder. Zeker in real-time.
Manage.com wil die ergernis wegnemen. Daartoe heeft het bedrijf een nieuwe versie klaargestoomd van zijn FrontLine beheersgereedschap. Met deze editie, FrontLine Java Management Edition, wordt het mogelijk te bekijken hoe Java-gebaseerde applicaties zich op willekeurig welk moment gedragen. Is de uitvoering niet naar wens dan is het daarnaast mogelijk het gedrag van applicaties naar eigen inzicht en wensen te wijzigen. Opdat de commerciële doelmatigheid optimaal kan worden nagestreefd.
De wezenlijke vernieuwing in FrontLine JME, dat komende maand op de markt komt, is een variatie op de zogeheten "agent technology" waarmee applicaties bewerkt en beheerd kunnen worden. Frontline JME bevat een nieuwe Java Application Adapter die gebruik maakt van Java Direct Connect technologie. Hierdoor is directe controle uit te oefenen over een applicatie. Het kan hier gaan om pure Java, Java J2EE of applicaties die geschreven zijn in een andere taal, maar toegankelijk zijn via een Java Native Interface.
De FrontLine gereedschapskist bevat voorts ondermeer versie 2.1 van Manage.Coms e.M management platform voor Sun Solaris of Windows NT en een Java management schrijfset. De software moet 35000 dollar gaan kosten voor een enkelvoudige ontwikkelaarslicensie en 50000 dollar voor een productielicentie.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-11-20T00:00:00.000Z Auke Hulst
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.