CA lanceert opgewaardeerde Aion 9.0

Computer Associates heeft een opgewaardeerde versie gelanceerd van zijn op Aion gebaseerde applicatie ontwikkelingshulpmiddel.

Volgens het softwareconcern zijn niet-technici daardoor in staat zelf hunbusinessrules aan te passen aan de snel veranderende zakelijke behoeften.
Met het op de markt brengen van Aion 9.0 probeert CA de concurrentie van directe rivaal Blaze Software af te slaan. De rules engine van Blaze omvat een Entreprise Java Beans code die in diverse applicaties is toe te passen. Met Aion 9.0 kunnen niet alleen op een eenvoudige manier codes, maar ook stand alone applicaties worden gebouwd. Volgens Jim Sinur van de Gartner Group is het systeem van Computer Associates daarmee flexibeler dan dat van Blaze.
CA is van mening dat de nieuwe versie van Aion besluitvormers binnen bedrijven de mogelijkheid biedt om hun herziene zakelijke beleid direct te vertalen in de systeemcode. De mogelijkheid tot het automatisch genereren en personifiëren van applicaties is steeds belangrijker geworden in de e-handelsmarkt, vooral als het gaat om het integreren van businessprocessen met andere applicaties.
Aion 9.0 is voorzien van een nieuwe internetbrowser-interface. Bovendien heeft CA Aion 9.0 geïntegreerd met zijn Neugence intelligentiehulpmiddel en Jasmineii-database. Volgens IDC is CA met zijn Aion 9.0 op de goede weg, maar moet het nog wel zijn intelligente e-handelsmogelijkheden verbeteren door feedback te verwerken in de applicatie.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-11-29T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.