Sendmail lijft Nascent Technologies in

De overname van Nascent stelt software ontwikkelaar Sendmail in staat zijn diensten op het gebied van draadloze berichtenservices snel uit te breiden.

Nascent is de ontwikkelaar van onder andere de Mailspinner productlijn, die het voor consumenten mogelijk maakt om toegang tot email te verkrijgen via iedere web browser, WAP of I-mode.
Deze toepassingen zullen onder de naamSendmail Mobile Message server worden opgenomen in het huidige productaanbod van Sendmail. De ontwikkelaar van internetmessaging oplossingen neemt daarnaast de ondersteuning over van de klanten en partners van Nascent.
Sendmail zegt dat de overname het mogelijk maakt om zijn op de leus 'overal, op elk moment berichten via toegang op ieder apparaat' gebaseerde strategie kracht bij te zetten. Een bewering die door onderzoeksbureau IDC wordt ondersteund. 'De deal stelt Sendmail in staat geavanceerde draadloze en webmail oplossingen aan te bieden die voldoen aan de behoeften die consumenten hebben waar het berichtendiensten betreft', aldus Mark Levitt namens IDC. Het Amerikaanse bedrijf deed geen mededelingen over de financiële kant van de deal.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-12-21T00:00:00.000Z René van Vemde
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.