Drukkerij stapt verder in ICT-consultancy

Het drukkerij-concern Roto Smeets De Boer gaat haar activiteiten op het gebied van ICT-consultancy activiteiten verder uitbouwen. Binnen de Plantijn Casparie Groep wordt een nieuwe onderneming opgezet die http://2organize.com (http://www.2organize.com/) gaat heten.

Het bedrijf ziet een verschuiving in communicatie-methoden: van eenrichtingsverkeer naar homogene doelgroepen tot interactieve communicatie met individuen. Daarbij zal in het zakelijke verkeer Internet een steeds grotere rol spelen. Dit doet de vraag naar drukwerk verminderen, concludeert de drukkerij.
Roto Smeets De Boer wil daarom een totaalpakket gaan bieden. Naast drukwerk wil het ook moderne middelen aanbieden, zoals websites, cd-roms, direct mail en call centers. 2organize.com zal de opdrachtgevers daarbij ondersteunen.
Dit kan door de over te brengen informatie middels software te analyseren, automatiseren en organiseren. Het accent zal liggen op inhoud-beheer en systemen voor klantenrelaties (customer relation management, oftewelcrm).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-01-05T00:00:00.000Z Redactie Computable