PCM met MCI Worldcom in gratis Internet

PCM, uitgever van onder meer de landelijke kranten NRC Handelsblad, De Volkskrant, Algemeen Dagblad en Trouw, gaat abonnees van deze bladen gratis e-mail en Internet-toegang aanbieden. PCM heeft daarvoor een letter of intent getekend met Internet-aanbieder MCI Worldcom.

Abonnees van een van de kranten hebben automatisch een gratis Internet-aansluiting. Dat zit voortaan in het abonnement inbegrepen. De titels gaan los van elkaar aanvullende Internet-diensten ontwikkelen voor hun abonnees. Zo willen de kranten zich onderscheiden van de andere gratis Internet-aanbieders in Nederland.
Als startpagina krijgen de abonnees de openingspagina van de webeditie van de krant waarop ze geabonneerd zijn. Bezoekers die geen abonnee zijn krijgen de mogelijkheid zich te laten registreren. Geregistreerde gebruikers kunnen van PCM een geselecteerd aanbod van nieuwsberichten en andere informatie krijgen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-01-14T00:00:00.000Z Redactie Computable