Getronics en bonden sluiten nieuwe cao

Getronics heeft met de vakbonden een akkoord bereikt over een nieuwe cao. Deze nieuwe regeling is per 1 januari van dit jaar in plaats gekomen van de drie cao's - voor Getronics, Raet en Wang - die voorheen van toepassing waren op het bedrijf.

Deze overkoepelende collectieve overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar. De nieuwe cao geldt voor werknemers met een jaarsalaris lager dan 102.500 gulden.
Getronics heeft de keuzemogelijkheden uitgebreid. Werknemers kunnen nu salaris ruilen voor bijvoorbeeld extra vrije dagen, kinderopvang, extra pensioen of spaarloon.
Ook biedt het bedrijf nu kinderopvang. Het aantal vakantiedagen neemt toe tot 26. De salarisverhogingen zijn afhankelijk van de prestaties van de werknemers.
De onderhandelingen tussen de bonden en Getronics zijn deze keer in alle rust verlopen. Vorig jaar werden de gesprekken regelmatig doorkruist door onderlinge ruzies.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-01-12T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.