Managed hosting door True

Managers optimistisch over e-handel

De Nederlandse topmananagers zijn zeer optimistisch over de ontwikkeling van elektronische handel in Europa. Ruim 25 procent voorspelt dat deze commercie zich over één of twee jaar op hetzelfde niveau bevindt als in de Verenigde Staten.

Zij zijn hiermee optimistischer dan hun collega's in andere landen. Op Europees niveau ligt die verwachting op 15 procent. Dit blijkt uit deEuropean Business Monitor van UPS.
De Britse managers zijn een stuk minder optimistisch. Ruim 14 procent denkt dat Europa op het gebied van elektronische handel nooit de Verenigde Staten zal evenaren. Slechts 2 procent van de Nederlanders is die mening toegedaan.
De Nederlandse managers vergaren de zakelijke informatie voornamelijk door het lezen van de krant. Ongeveer 65 procent houdt het bij deze papieren informatiebron. Niet meer dan 8 procent houdt zich via Internet op de hoogte van het zakelijke nieuws. Op Europees niveau is dit 11 procent.
Uit het onderzoek blijkt tevens dat de managers in Nederland dagelijks gemiddeld 22 elektronische berichten ontvangen. Engelsen krijgen meer email, zo'n 29 per dag. Gemiddeld ontvangen de Europese managers dagelijks twintig mailtjes.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-01-18T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.