Bis opent site met real-time koersinformatie

Het Amersfoortse bedrijf Bis biedt vanaf morgen de mogelijkheid koersinformatie real-time via Internet te ontvangen. Het bedrijf komt daarmee tegemoet aan de wens van vele particuliere beleggers, die wel geïnteresseerd zijn in de meest actuele koersinformatie maar daar geen hoge abonnementskosten voor over hebben.

Volgens Franz Schrandt, directeur van Bis maken momenteel zo'n 5000 particuliere beleggers gebruik van een betaald systeem. Hij denkt dat deze markt hooguit zal groeien tot zo'n 15.000 abonnees, maar dan is de rek eruit. Met het aanbieden van gratis online real-time koersinformatie op de sitehttp://www.debeurs.nl denkt Bis vele honderdduizenden geïnteresseerden te kunnen bedienen.
Koersinformatie is op diverse Internet-adressen al langer online beschikbaar maar kent evenals teletekst een vertraging van minimaal vijftien minuten. Om in drukke tijden snel op koersschommelingen in te kunnen springen, is deze vertraging te groot.
Vanaf morgen biedt de site real-time koersinformatie. Later breidt het uit met andere diensten zoals portefeuilleoverzichten en technische analyses.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-01-27T00:00:00.000Z Redactie Computable