ICT Automatisering laat oog vallen op Xirius

ICT Automatisering wil Xirius Nederland overnemen. De overname geschiedt in twee fasen: per 31 december 1999 nam ICT 70 procent van de aandelen over en op 1 januari 2002 volgt de aankoop van de resterende 30 procent.

ICT heeft voor deze zogehetenearn-out clausule gekozen, omdat het op deze manier nog minimaal twee jaar verzekerd is van de inzet van de huidige aandeelhouders van Xirius.
Xirius is een detacheringsbedrijf van technische specialisten met kennis van communicatie-infrastructuren, met name wan- en lan-omgevingen, en data- en spraaktechnieken. Bij het bedrijf uit Maarssen werken 45 mensen in vaste dienst en 50 inhuurkrachten. De geschatte omzet over 1999 bedraagt 11 miljoen gulden.
ICT Automatisering ontwikkelt software en levert ICT-diensten aan industriële ondernemingen. Door de overname van Xirius wil de Rotterdamse firma zijn telecomactiviteiten versterken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-01-27T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.