Grote schoonmaak in top van Ring!Rosa

Ring!Rosa voert een ingrijpende reorganisatie door in de leiding van het bedrijf. De personeelswisselingen vormen de inleiding tot een nieuwe managementstrategie van Ring!Rosa, waarin verbetering van de prestaties op technologisch, commercieel en financieel terrein centraal staat, zo meldt het Financieele Dagblad.

Binnen de managementtop wordt drs. Hans Pauli (39) benoemd tot Chief Financial Officer (CFO). Hij treedt per 1 maart in dienst. Pauli heeft er meer dan tien jaar opzitten als investment banker bij diverse banken, zoals Staal Bankiers en de Rabobank. Gedurende deze periode heeft hij een aantal succesvolle beursintroducties en obligatie-emissies begeleid. Op dit moment is Pauli CFO en lid van de Raad van Bestuur van Transnet International. Vanwege de reorganisatie bij Ring!Rosa zullen oprichter Job Bruggeman en de huidige CFO Jacques Aalders terugtreden uit het bestuur.
De algemene leiding komt in handen van Herman Hovestad. Daarnaast is ir. Pierre Wolters benoemd tot VP Converging Technologies. Ring!Rosa bevestigt daarmee dat het op technologisch gebied een positie in de voorhoede wil innemen. Wolters heeft namelijk veel ervaring in het ontwikkelen van toepassingen op het gebied van Internet met het mobiele en vaste netwerk voor spraak- en dataverkeer.
Om de kosten terug te brengen gaat Ring!Rosa snijden in het personeelsbestand. Bovendien heeft het bedrijf besloten de dochteronderneming Online Transaction Systems over te doen aan een buitenlandse verkoper.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-02-04T00:00:00.000Z Redactie Computable