Tomorrow Internet start ook in Nederland

Het beursgenoteerde Duitse Tomorrow Internet uit Hamburg heeft een samenwerking opgezet met Intro Media Online uit Amsterdam om ook in de Benelux Internet-toegang te bieden en Internet-portalen te gaan oprichten. Dat zal gebeuren onder de naam Tomorrow Internet, gevestigd te Amsterdam.

Het nieuwe bedrijf zal dezelfde formule hanteren die tomorrow.de in Duitsland en Italië met succes gebruikt: een groot, algemeen informatievelifestyle-portaal onder de naam Tomorrow-online.nl gecombineerd met een glossy tijdschrift met als titel Tomorrow. Het Duitse bedrijf krijgt 51 procent van de aandelen, en Intro Media 49 procent. Ook in de Verenigde Staten heeft het Duitse bedrijf vestigingen opgericht, in New York en San Francisco.
Tomorrow is afgescheiden van Verlagsgruppe Milchstrasse en is gelieerd aan uitgeverij Burda. Intro Media was betrokken bij de introductie van het gratis dagblad Metro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-01T00:00:00.000Z Redactie Computable