Internoc neemt starter Pronoc over

Internoc neemt Pronoc over. Het Hoofddorpse Internet-bedrijf start daarmee het op afstand beheren en beveiligen van netwerken voor e-zakendoen.

De oorspronkelijk van starter Pronoc afkomstige Niels Hagels wordt de nieuwe topman van het beursgenoteerde Internoc. Hij volgt Jan Hagens op, die vanwege de al eerder aangekondigde 'uitvoering van de nieuwe strategie' vertrekt, aldus het bedrijf in een persbericht.
Netwerken voor e-zakendoen zijn 24 uur per dag operationeel. Pronoc is gespecialiseerd in het beheer van webservers,firewalls,traffic shapers,load balancers en andere specifieke onderdelen voor e-zakendoen. Volgens Internoc is het op afstand beheren van netwerken voor e-zakendoen momenteel het snelst groeiende segment binnen de 'beheer op afstand'-branche. Al eerder dit jaar kondigde Internoc aan zich op dit segment te willen gaan richten.
Sinds maandag is voormalig directeur en Pronoc-eigenaar Hagels de nieuwe Internoc-topman. Hij was daar al werkzaam als coo (chief operating officer). Nu wordt hij ceo (chief executive officier). Hij is voorheen werkzaam geweest bij Ogilvy & Mather, Compaq Computers en Delphi Group. Verder is hij oprichter van Interskills en de Orange Group, waarvan Pronoc voorheen deel uit maakte.
 


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-10-04T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.