Baan verliest twee van zijn commissarissen

Koichi Nishimura en John Barter stappen op als commissaris van Baan. Het commissariaatschap legt naar verluidt een te grote claim op hun tijd. Deze hebben ze hard nodig voor hun werk bij respectievelijk Solectron en Kestrel.

Nishimura is grondlegger en topman van het Californische Solectron. Barter is onlangs benoemd tot cfo (chief financial officer) bij Kestrel, eveneens gevestigd in Californië. Beiden zijn in juni vorig jaar tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering in de Raad van Commissarissen van Baan gekozen.
De Raad bestaat na het vertrek van de twee uit tijdelijk voorzitter Joop Jansen, Henk van den Breemen, Hans Wortmann, William Grabe en David Hodgson. Pierre Everaert heeft de Raad verlaten om de rol van bestuursvoorzitter van Baan waar te nemen. Opvolgers van Nishimura en Barter zullen op de komende algemene aandeelhoudersvergadering gepresenteerd worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-06T00:00:00.000Z Redactie Computable