Inschrijving Broos van Erp Prijs 2000 start

Onder het motto 'Van Denken naar Doen' is de inschrijving voor de Broos van Erp Prijs 2000 gestart. Deze aanmoedigingsprijs van honderdduizend gulden, ingesteld door het ministerie van Economische Zaken.

De prijs is bestemd voor de succesvolste startende ondernemer die een zakelijke en innovatieve toepassing op het gebied van nieuwe media heeft ontwikkeld. Media Plaza, 'het demonstratiecentrum voor de elektronische snelweg in Nederland', organiseert de competitie.
Wie wil meedingen, moet een product of toepassing inzenden op het gebied van nieuwe (interactieve) media. Dat product moet nu al op de markt verkrijgbaar zijn. Verder moeten de deelnemers tot het midden- en kleinbedrijf behoren en niet langer dan vijf jaar bestaan. Aanmelden is alleen mogelijk via de website van de prijs,http://www.broosvanerp.nl. De inschrijving sluit op 1 mei dit jaar; de prijsuitreiking volgt op 29 mei.
De prijs is vernoemd naar het in 1997 overleden VVD-kamerlid Broos van Erp. Hij maakte zich sterk voor een grootschaliger gebruik van informatiesystemen binnen het midden- en kleinbedrijf.
De wedstrijd vindt dit jaar voor de derde keer plaats. Winnaar vorig jaar was Bibit Billing Services met een toepassing aan voor het elektronisch verwerken van transacties. Doelgroep zijn ondernemers die op Internet hun producten en diensten verkopen. Zij kunnen met het elektronisch verrekenkantoor van Bibit hun klanten verschillende betaalvormen aanbieden of betaalde informatie verstrekken, zoals nieuwsartikelen of beurskoersen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-07T00:00:00.000Z Redactie Computable