Baan spekt kas met verkoop aandelen Meta4

Baan Company heeft zijn ruim twee miljoen aandelen in Meta4, Europees leverancier van hrm-software (human resource management), in de verkoop gedaan, zo meldt het concern.

Met de transactie is een bedrag gemoeid van ruim twintig miljoen dollar. Deze bijdrage helpt mee om het bedrijf weer op de rails te krijgen, aldus de financiële man van Baan, Rob Ruijter.
De commerciële banden van Baan met Meta4 blijven volop intact en worden zelfs wereldwijd verder uitgebouwd. Baan heeft destijds aan het bedrijf Meta4 dertien miljoen dollar betaald voor de licenties op en het onderhoud van hrm-applicaties betaald. De komende twaalf jaar blijft de Barneveldse softwareleverancier de volle rechten op deze producten (waaronder ook de laatste en toekomstige versies) in handen houden. De producten zijn geschikt voor de bestaandeinstalled base en voor nieuwe klanten die met de erp-oplossingen van Baan werken. "Wij onderkennen de waarde van de relatie met Baan en we zien ernaar uit de voordelen ervan verder uit te bouwen", aldus de voorman van Meta4, Joaquin Moya-Angeler.
Sinds januari 1998 werken beide bedrijven intensief samen om de hrm- en financiële software van Meta4 en de erp-oplossingen van Baan 'op een nog betere wijze' met elkaar te integreren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-13T00:00:00.000Z Redactie Computable