Elseviers zakenportaal biedt ook e-commercie

Elsevier Bedrijfsinformatie heeft een nieuw zakelijk webportaal geopend. De naar de naam http://zibb.nl (http://www.zibb.nl) luisterende site is gericht op ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf, maar biedt informatie voor elke zakelijke beslisser, zo positioneert de uitgever de site.

Het is de bedoeling dat de portaal zowel informatie verschaft als te gebruiken valt voor zakelijke transacties.
Zibb.nl is opgebouwd uit zeven op specifieke sectoren gerichte brancheportalen. Ieder deelportaal biedt niet alleen nieuws en branche-informatie, maar ook juridische, financiële en fiscale berichtgeving. Bovendien worden digitale 'marktpleinen' en 'bedrijvenparken' ingericht, waardoor mogelijkheden ontstaan voor e-commercie.
De inhoud van zibb.nl wordt geleverd door de redacties van de tijdschriften die Elsevier in Nederland uitgeeft. Ook is men een samenwerking aangegaan met Microsoft voor het leveren van een aantal zakelijke diensten. Microsoft zal bijvoorbeeld een reeks van bCentral-diensten aanbieden aan gebruikers van zibb.nl. Hierdoor is het mogelijk gebruik te maken van hosting-faciliteiten, Internet-email, een online-versie van Microsoft Office en andere diensten.
Ter verdere ondersteuning van het nieuwe webportaal heeft Elsevier bovendien besloten zakelijke relaties gratis toegang tot Internet te verschaffen. Deze mogelijkheid is dan wel zodanig ingesteld dat de gebruikers bij inloggen automatisch op zibb.nl terecht komen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-21T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.