Interland werft agressief in Nederland

Het Amerikaanse bedrijf Interland, gespecialiseerd in web-hosting, komt naar Nederland. Om een snelle start mogelijk te maken is een aantal IT-specialisten weggekocht bij de Nederlandse vestiging van MCI World Com. Eerder haalde Versatel bij MCI-dochter Uunet een deel van het management weg.

Door het gebrek aan IT-personeel gaan vooral nieuwkomers op de Nederlandse markt steeds vaker over tot agressieve wervingsmethoden. Interland biedt het hele scala aan sites, van eenvoudige websites tot geavanceerde e-commercie sites. Eind januari kocht Microsoft een belang in Interland.
Het bedrijf uit Atlanta ontwikkelt een infrastructuur voor web-hosting die gebaseerd op Microsoft-technologie. De aanbieder gebruikt het Windows NT Server platform voor ongeveer 70 procent van haar 72 duizend hosting-accounts. Interland levert vooral aan middelgrote en kleine ondernemingen. Op dat gebied werd ze in de Verenigde Staten tot de beste 'hosting provider' verkozen doorWindows NT Magazine,Network Computing enPC Magazine.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-23T00:00:00.000Z Redactie Computable