Shym biedt PKI-beveiliging ERP-omgevingen

Nu steeds meer aanbieders van Enterprise Resource Planning (ERP) oplossingen hun programmatuur geschikt maken voor het gebruik in combinatie met het Internet, neemt ook de behoefte toe om dit soort applicaties op een adequate manier te kunnen beveiligen.

Shym Technologies (http://www.shym.com) speelt hierop in met de introductie van zogeheten 'snap in' beveiliging voor onder andere Peoplesoft.
Het in beveiligingsproducten gespecialiseerde Shym heeft een door Peoplesoft gecertificeerde PKI-oplossing geïntroduceerd die gebruikt kan worden bij een aantal versies van Peopletools ter ondersteuning van de webapplicaties van deze ERP-aanbieder.
De beveiliging met public en private key-encryptie en digitale certificaten vindt plaats via het product PKEnable. Dit is door Shym ontwikkelde programmatuur waarmee bestaande applicaties kunnen worden voorzien van een op Public Key Infrastructure (PKI) gebaseerde beveiliging zonder dat de toepassingen hiervoor aangepast behoeven te worden. Digitale certificaten en diensten van bekende aanbieders als Entrust of Baltimore's Cybertrust kunnen via 'snap in'-modules worden gebruikt en ondersteund.
Eerder al ontwikkelde Shym Technologies dit soort oplossingen voor onder andere SAP.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-31T00:00:00.000Z Redactie Computable