Website legt contact met interim managers

Facilitaire diensten, repro-afdelingen en huisdrukkerijen werden tot voor kort niet direct gerekend tot de 'vroege gebruikers' van digitale technologie.

Ook in deze markt is echter sprake van een aanzienlijke versnelling onder invloed van Internet, digitale print- en postverwerkingsystemen, en het gebruik van bijvoorbeeld intranet-omgevingen. Afdelingen als repro's en interne 'copy shops' worden hierdoor in snel tempo in de digitale wereld betrokken, met alle integratie- en implementatie-problemen van dien.
Adviesgroep GEA in Weesp speelt op deze trend in met de oprichting van een website (http://www.gea.nl/interim/interimindex.html) waar bedrijven die met deze ontwikkelingen aan de gang willen ondersteuning kunnen krijgen van een interim manager.
De site is opgebouwd rond een database waarin gegevens zijn opgenomen van een groep van circa vijftig managers die voor interim-functies beschikbaar zijn. Ten aanzien van de opgenomen gegevens moet gedacht worden aan kenmerken als eerdere projecten die zijn uitgevoerd, specifieke kennis en vaardigheden, ervaring in specifieke branches en dergelijke.
Reden voor het openen van deze speciale website is het feit dat veel bedrijven geconfronteerd worden met snel veranderende eisen ten aanzien van facilitaire afdelingen en bijvoorbeeld printcentra. Tegelijkertijd is het vinden van de juiste mensen die dit soort veranderingsprocessen kunnen begeleiden een lastig en relatief langdurig proces. Door vraag en aanbod op één website bijeen te brengen, wil GEA de voor dit proces benodigde tijd flink terugbrengen.
Overigens is GEA ook commercieel bij dit soort projecten betrokken. Gemiddeld heeft het adviesbedrijf tussen vijftien en twintig interim-opdrachten lopen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-30T00:00:00.000Z Redactie Computable