Gateway levert PC's met 850 Mhz Pentium III

Computerbouwer Gateway is er altijd als de kippen bij om de nieuwste en de snelste processoren in zijn PC's te bouwen. De Performance-PC is vanaf nu leverbaar met een Pentium III die draait op een kloksnelheid van 850 MHz.

Deze desktop is bedoeld voor de zogeheten 'veeleisende particulier' die aan het snelste van het snelste nauwelijks genoeg heeft. Gateway belooft dat de Perfomance genoeg vermogen heeft voor games en 3D-imaging. De prestaties van het systeem worden nog enigszins verhoogd door de ingebouwde nieuwe communicatietechniek Digital Subscriber Lines (DSL). Deze machine zal, zo voorspelt Gateway, "tot ver in de toekomst geen moeite hebben met de nieuwste software"...
De Performance wordt geleverd met een 850 MHz-processor, 128 Mb Ram, een harde schijf van 20 GB, 12x dvd-rom-speler, V90 56K-modem, 32Mb Nvidia Rivia TNT2-videokaart, LS120-diskettestation en een 19 inch metende monitor. Hij kost f 6999,47 (inclusief btw) en is te koop viahttp://www.gateway.com/nl of in de Gateway-winkels en bij Primafoon.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-31T00:00:00.000Z Redactie Computable