Versatel in Internet-winkel Consumerdesk

Versatel heeft samen met het Nesbic CTE Fund een minderheidsbelang genomen in Consumerdesk. Dit e-commercie bedrijf biedt consumenten de mogelijkheid producten te selecteren en te vergelijken.

Internet-aanbieder Zon, waarin Versatel een meerderheidsbelang heeft, zal volop kunnen profiteren van de inhoud en e-commercie mogelijkheden die dankzij de komst van Consumerdesk binnen handbereik komen. Het bedrijf vormt als het ware een winkel op het Internet, waarin producten staan uitgestald als kantoorbenodigdheden, huishoudelijke apparaten, en elektronische producten. Via Consumerdesk kunnen consumenten deze producten selecteren en met elkaar vergelijken. Daarna wordt de potentiële koper doorverwezen naar de website of het adres van de verkoper. Via Zon krijgt Consumerdesk toegang tot vijfhonderdduizend gebruikers. Het bedrijf wil tevens zijn activiteiten uitbouwen naar de rest van Europa.
Volgens topman Gary Mesch van Versatel sluiten de activiteiten van beide partijen goed op elkaar aan. "De snelle ontwikkeling van content en e-commercie toepassingen, gecombineerd met onze Internet-activiteiten, betekenen een goede uitgangspositie voor succes in de 'nieuwe economie'." Met de investering in Consumerdesk wil Versatel en Europese speler worden op het gebied van Internet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-05-02T00:00:00.000Z Redactie Computable