World Online meldt toename omzet en abonnees

World Online zag zijn abonneebestand over het afgelopen kwartaal met 84,5 procent toenemen naar 2,2 miljoen. In december vorig jaar bedroeg het aantal abonnees nog 1,2 miljoen. Ook de omzet van WOL nam toe, met 39 procent naar 40,5 miljoen euro. De Internet-aanbieder boekte een verwacht verlies van 79 miljoen euro.

World Online maakte tevens bekend dat het James Kinsella heeft benoemd tot beoogd voorzitter van de Raad van Bestuur. Kinsella was voorheen de eerste man van Msnbc.com en vice-president van Microsoft. Het is de bedoeling dat Kinsella, samen met ceo Simon Duffy, World Online verder zal ontwikkelen tot een integrale Europese aanbieder van Internet-diensten.
Kinsella is van mening dat WOL "prima vooruitzichten" heeft. "Met een aanwezigheid in vijftien landen is World Online de Internet service provider met de grootste spreiding in Europa." Volgens WOL moeten de inkomsten uit e-commercie en advertenties nog substantieel groeien. "Maar door de groei van de markt en door extra managementaandacht zullen deze inkomsten in de loop ven het jaar sterk toenemen." Volgens World Online zal daardoor ook de omzet in het tweede kwartaal opnieuw fors stijgen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-05-10T00:00:00.000Z Redactie Computable