Razorfish acquireert Limage Dangereuse

De Amerikaanse Internet-consultant Razorfish neemt voor een niet nader bekendgemaakt bedrag het Rotterdamse bureau Limage Dangereuse over.

Bij Razorfish werken op dit moment wereldwijd 1100 consultants, die bedrijven ondersteunen bij het implementeren van onder andere digitale technologie en oplossingen voor e-zakendoen. Het bureau adviseert bijvoorbeeld financiële instellingen om hun dienstverlening via het Internet gebruiksvriendelijker te maken. Het voert onder andere opdrachten uit voor Microsoft, Netscape, de Nasa en Shell.
Razorfish heeft op dit moment al een vestiging in Amsterdam, waar vijftig mensen werkzaam zijn. Het bedrijf hoopt nog deze zomer in Amsterdam een nieuw onderkomen te kunnen openen. Met de overname van het Limage Dangereuse komt het aantal mensen dat in Nederland voor Razorfish werkt op 120. Limage Dangereuse, opgericht in 1986, is gespecialiseerd in merkenopbouw via Internet en digitale communicatie. De overname bevestigt de bestaande nauwe samenwerking tussen de bedrijven. Beide hebben voorheen gezamenlijk gewerkt in projecten voor Nissan Europe en de bank Mees Pierson.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-05-18T00:00:00.000Z Redactie Computable