Altavista.nl biedt registratie domeinnamen

De Nederlandse Altavista-site biedt zijn gebruikers nu de mogelijkheid domeinnamen te zoeken en te registreren via http://www.altavista.nl.

Een samenwerking met het Zweedse Domain Technology heeft dit mogelijk gemaakt. In één oogopslag is te zien of de gewenste domeinnaam al geregistreerd is en door wie. Daarnaast biedt de site een overzicht van alle binnen- en buitenlandse domeinnamen die nog beschikbaar zijn.
Behalve de gangbare buitenlandse domeinen is het ook mogelijk om bijvoorbeeld domeinen te registreren in Oostenrijk, Zwitserland, Letland en Litouwen. Ook is direct zichtbaar of lokale bedrijfshuisvesting vereist is voor de registratie van de domeinnaam. In landen als Groot-Brittannië en Luxemburg is dit niet noodzakelijk. Internet-gebruikers kunnen de domeinnamen die nog vrij zijn, direct op de site registreren.
De registratie van .nl domeinnamen is met een prijs van 299 gulden van alle bij Altavista.nl te registreren domeinnamen, de goedkoopste. De registratie is een jaar geldig; daarna bedragen de jaarlijkse kosten honderd gulden. Behalve via een creditcard behoort betaling door middel van een factuur ook tot de mogelijkheden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-05-24T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.