Tundo levert nieuwe IP-telefoniesystemen

Tundo Corporation begint met nieuwe activiteiten in Europa, het Midden- Oosten, Afrika en Asian Pacific. De Amerikaanse leverancier van open IP telefoniesystemen zal vanuit het nieuwe hoofdkantoor in Hoofddorp volgende generatie IP telefoniesystemen en oplossingen aanbieden.

Deze zijn speciaal ontworpen voor Service Providers en grote zakelijke gebruikers.
Tundo, waarin onder meer het Gilde Investment, Goldman Sachs, JK&B Capital, Cedar Fund en Singapore Telecom participeren, heeft haar technologie en expertise reeds kunnen toepassen bij de implementatie van enkele geavanceerde systemen in Europa. Tundo levert open netwerk telefoniesytsemen die organisaties in staat stellen nieuwe bedrijfsmodellen te creëren. Dit is mogelijk door een veilig migratiepad van legacy telecommunicatie-infrastructuren naar de IP-wereld. Het Tundo Network Telephony System (NTS) bestaat uit gedistribueerde softwareoplossingen, cliënt software/apparatuur, en een object georiënteerde ontwikkelomgeving.
"Er wordt veel gepraat over de langverwachte convergentie van spraak en data, maar Tundo is een onderneming die ervoor zorgt dat het ook werkelijk gebeurt", zegt de onlangs benoemde Executive Vice President International, Hanjo Huizing. "Met ons voice-over-IP telefonie platform zullen we de traditionele wereld van de telefonie veranderen en jonge uitdagende ISP's in staat stellen op korte termijn uit te groeien tot concurrerende telecombedrijven."
Huizing geeft leiding aan de activiteiten van het bedrijf in het Midden-Oosten, Afrika en Asian Pacific. Huizing komt bij Aspect Communications vandaan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-05-26T00:00:00.000Z Redactie Computable