Fenit benoemt nieuwe bestuursleden

De ledenvergadering van de federatie van Nederlandse ondernemingen in de informatietechnologie (Fenit) heeft de nieuwe bestuursvoordrachten goedgekeurd. Mangelaars (Microsoft), Bosman (Debis IT Services Benelux) en Van de Ven (Oracle) treden toe tot het bestuur. De bestuursleden Algera, De Meyere en Sinoo treden af.

Mangelaars is sinds 1997 directeur van Microsoft Benelux, waaronder een vestiging in Amsterdam en een vestiging in Brussel vallen. Bosman is algemeen directeur van Debis IT Services Benelux. Hij neemt zitting in het Fenit-bestuur, nu de heer Sinoo van Debis in Duitslang gaat werken. Oracle topman Van de Ven is al een paar jaar actief binnen Fenit.
Fenit is ontstaan uit de twee brancheverenigingen COSSO en VIFKA Informatica, die sinds 1 juni 1996 zijn opgegaan in de Federatie van Nederlandse ondernemingen in de informatietechnologie. Meer dan tweehonderd ondernemingen in de IT-branche hebben zich inmiddels verenigd in Fenit. Samen vertegenwoordigen deze bedrijven zo'n 80 procent van de totale Nederlandse informatietechnologie-bedrijven. Vorig jaar zetten deze bedrijven ruim twintig miljard gulden om. Fenit is daarmee de grootste organisatie in Nederland op IT-gebied. De federatie is aangesloten bij de Nederlandse werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB Nederland, de Europese IT-koepel EISA en de mondiale IT-organisatie WITSA.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-06-06T00:00:00.000Z Redactie Computable