Unit4 haalt drie vette orders binnen

Unit 4 heeft via haar dochteronderneming Optima Automatisering uit Groningen drie contracten binnengehaald met een totale waarde van zeven miljoen gulden. Het is het grootste orderpakket dat het bedrijf tot nu toe heeft binnengehaald.

De grootste van de drie orders is afkomstig van de Adrem Uitgeversgroep, de grootste periodiekenuitgever van Nederland. De twee andere opdrachtgevers zijn de Noordelijke Dagblad Combinatie en TFC Trainingsmedia.
Unit 4 is met haar standaardpakketten marktleider in de uitgeverijwereld. Momenteel is deze software bij ruim tachtig uitgeverijen in Nederland en België in gebruik. Tot de klantenkring van Unit 4 behoren onder andere Bosch & Keuning, Van Dale Lexicografie, Koninklijke Brill, Big Balloon (VNU ), de Veen Uitgeversgroep, en Uitgeverij Meulenhoff & Co.
Bij Adrem levert Unit4 programmatuur voor het financiële- en logistieke proces. Zo kunnen er direct abonnementen via Internet op de bladen van Adrem, vooral sponsored magazines, worden afgesloten. De Noordelijke Dagblad Combinatie (NDC), onder meer uitgever van het Nieuwsblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant, heeft eveneens software besteld voor de interne logistiek. In de tweede fase wordt ook aan de Friese Boekenuitgeverij en de Groningen Boekenuitgeverij deze software geleverd. TFC TrainingsMedia in Velp koopt bij Unit 4 software voor het complete financiële proces voor inkoop, verkoop, verhuur en voorraad in combinatie met Websphere voor het ontwikkelen van een nieuw te bouwen website.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-06-16T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.