Rechtstreeks en veilig betalen op websites

Websites die een abonnement hebben op Pay-it-now kunnen meteen afrekenen met klanten. Het systeem ondersteunt alle gangbare betaalmethoden. Het is uitgedacht door e.Trade, een dochter van World Online.

De onderneming meldt dat hiermee geavanceerde betaalmethoden, zoals Set, Rabo Direct Betalen en SSL-transacties, binnen het bereik komen van bedrijven waarvoor veilige betaaloplossingen op Internet te duur en te ingewikkeld waren. Pay-it-now werkt voor de transactieafhandeling samen met de Nederlandse specialist voor Internetbetalingen Bibit Internet Payments. E.trade mikt dan ook met dit product op het midden- en kleinbedrijf.
Voor de bezoeker van een website is de voorziening te vergelijken met een digitaal overboekingsformulier. Hij klikt op een duidelijke herkenbare knop om in een speciaal invulvenster via een beveiligde verbinding een bedrag te betalen aan de eigenaar van de site. De betalingen zijn gelimiteerd tot 450 euro.
De eerste klant van e.Trade voor dit product ishttp://zibb.nl, de zakelijke website voor ondernemers. Hier kunnen bezoekers via Pay-it-now een pakket tijdschriften bestellen en betalen. Overigens is de website van zibb.nl gebouwd door e.Trade.
De tariefstructuur bestaat uit twee elementen. De eigenaar van de website betaalt een maandelijkse huur en een provisie per transactie die afloopt naarmate het aantal transacties per maand toeneemt.
De bescherming van persoonsgegevens zegt e.Trade hoog in het vaandel te voeren. Alle partijen die betrokken zijn bij een betaling hebben uitsluitend toegang tot de gegevens die noodzakelijk zijn voor de verwerking van de transactie. Zo beschikt de winkelier wel over de adresgegevens om de bestelling te versturen, maar niet over gegevens als creditcard nummers.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-06-29T00:00:00.000Z Teus Molenaar