Site koppelt freelancer en opdrachtgever

Freelancers hoeven niet langer via de daarop nauwelijks ingerichte 'gewone' banensites opdrachten te zoeken: http://www.independentbrains.com richt zich speciaal op hen.

Het gaat om een virtuele ontmoetingsplaats voor freelancers uit alle sectoren, van journalisten tot juristen. Volgens een woordvoerder kunnen freelancers op de website kennis en ervaring uitwisselen, en, het belangrijkst, in contact komen met opdrachtgevers. Daarnaast biedt de Internet-site informatie over beroepsgroepen, nieuws en collectieve inkoopmogelijkheden.
Hoeveel freelancers er in Nederland zijn, is niet bekend. Wel is de groei er bij het werken op contractbasis een beetje uit. Veel mensen hebben toch liever een vast arbeidscontract, en bij de huidige schaarste op de arbeidsmarkt kunnen ze dat ook veel gemakkelijker krijgen dan in het begin van de jaren negentig.
Het nieuwe Internet-bedrijf wil zich niet alleen richten op de Nederlandse markt, maar uitgroeien tot een van de belangrijkste dienstverleners voor freelancers en opdrachtgevers in Europa.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-07-05T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.