MS levert standaardcomponenten via Internet

Microsoft kondigt op de Tech Ed conferentie aan dat het bedrijf via de Microsoft Developer Community tegen betaling componenten gaat aanbieden.

Het gebruik van deze componenten verkort de ontwikkeltijd van software-producten. Bij MSDN Online geregistreerde gebruikers kunnen kiezen uit meer dan tachtig com-gebaseerde componenten en gerelateerde informatie.
Het bedrijf verwacht dat er veel vraag naar deze componenten bestaat, maar dat ontwikkelaars ze tot nu toe nog niet konden vinden. Door de MDSN website te gebruiken hoopt de onderneming een grote groep programmeurs voor dit product te interesseren.
Mike Gilpin, vice-president en hoofd onderzoek bij de Giga Information Group, zegt dat ontwikkelaars behoefte hebben aan componenten, omdat de kosten van eigen code hoog zijn en er voortdurend tijdsgebrek is bij het opleveren van nieuwe software. Tegen de nieuwsdienst Computergram verklaart hij: "Op dit moment zijn mensen nog bereid om hun eigen code te schrijven. Op lange termijn is dit economisch gezien niet vol te houden." Ontwikkelaars krijgen ook toegang tot hulpmiddelen, commentaar en discussiegroepen rond de componenten.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-07-07T00:00:00.000Z Sytse van der Schaaf
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.