Computeren in de Drentse buitenlucht

Het jaarlijks terugkerende WAN staat weer voor de deur. In de bossen van Drenthe strijken van 28 juli tot en met 2 augustus vierhonderd computerfanaten neer.

Het evenement dat staat voor We Are Networking, is volgens de organisatie een combinatie van vakantie en evenement. Op een bebost terrein bij Noord-Sleen Emmen kunnen deelnemers internetten, elkaar virtueel te lijf gaan in netwerk-games en films bekijken. Daarnaast is er,in de vorm van diverse lezingen, ook aandacht voor de wat serieuzere materie.
Maar het bijzonderst aan WAN is toch de locatie; midden in de bossen. Hoofdsponsor Business Internet Trends, een zakelijke isp uit Ede en KPN legden speciaal voor het evenement een 2 mbps huurlijn op het terrein 'De Kibbelkoele'.
Computerliefhebbers die de buitenlucht liever niet trotseren kunnen het spektakel thuis volgen op de officiële website (http://www.wan.nl). Naast een aantal webcams is hier allerhande informatie te vinden, waaronder een inschrijfformulier. Geïnteresseerden kunnen inschrijven voor één dag (35 gulden) of de hele week (125 tot 150 gulden).
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-07-19T00:00:00.000Z René van Vemde
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.