Simple Mobile Solutions samen met Aspiro

Het Nederlandse Simple Mobile Solutions en het Scandinavische Aspiro gaan samenwerken in het leveren en hosten van mobiele Internet-diensten.

De samenwerking betreft onder meer unieke beltonen voor GSM-telefoons, elektronische ansichtkaarten en het Aspiro International SMS Network. Simple Mobile Solutions, de eerste onafhankelijke aanbieder van WAP- en SMS-diensten in Nederland, introduceert de door Aspiro geleverde diensten eind deze zomer in Nederland en België. Het bedrijf hoopt vooral jongeren te trekken met deze mogelijkheden om hun GSM-verkeer te individualiseren.
Aspiro ging in mei al een alliantie aan met het Japanse Cybird, dat meer dan veertig diensten levert aan het succesvolle NTT Docomo. Deze Japanse telco heeft anderhalf jaar na de introductie van mobiel Internet al ruim 8 miljoen abonnees. NTT Docomo is de partner van KPN Mobile, het mobiele-telefoniebedrijf van KPN Telecom.
Tegen eind dit jaar zullen in Europa naar schatting tien miljard SMS-berichten per maand worden verstuurd. Simple Mobile Solutions wil een 'aanzienlijk' deel van de markt veroveren, aldus bestuursvoorzitter Jeanette Deppe.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-08-09T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.