Nieuwe site waarschuwt voor flitsen en files

Internet-dienst Locatienet breidt zijn service uit met de meest actuele verkeersinformatie en de locaties van snelheidscontroles.

Hiermee vult de organisatie zijn online kaartsysteem en routeplanner aan. Filevrij naar een specifiek adres reizen zonder dat de automobilist een flitslicht ziet, dat is wat de nieuwe dienst volgens Locatienet inhoudt. Het bedrijf is van mening dat de service dan ook een uitkomst is voor al die bestuurders die hun route steeds meer gaan plannen, om zo uit de buurt van files en snelheidscontroles te blijven.
Locatienet zegt nu een totaalaanbod van mobiliteitsinformatie te kunnen aanbieden, nadat het eerder al beschikte over diensten waarmee postcodes en adressen waren op te zoeken met bijbehorende kaarten (http://www.locatienet.nl) en een routeplanner waarop te zien is hoe het makkelijkst van adres naar adres valt te reizen (http://www.routenet.nl). Ook de nieuwe diensten hebben hun eigen url:http://www.trafficnet.nl voor de actuele verkeersinformatie, enhttp://www.snelheidscontroles.com voor het ontlopen van bekeuringen wegens te hard rijden.
Locatienet wil zijn diensten binnenkort ook beschikbaar maken voor toepassingen als SMS, WAP en interactieve televisie.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-08-18T00:00:00.000Z René van Vemde
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.