UPC stapt af van MS-software voor kastjes

De Internet-opzetkastjes van UPC, die het kabelbedrijf in de herfst op de Nederlandse markt wil brengen, krijgen in eerste instantie geen Microsoft-software.

UPC heeft dit besluit genomen nu Microsoft officieel heeft laten weten dat de definitieve versie van de interactieve TV-software later komt dan gepland. "De software laat nog niet de stabiliteit zien die we graag hebben bij de ingebruikname van een dergelijk product", aldus Ed Graczyk, marketing directeur van Microsoft TV. In een later stadium kan de software alsnog aangebracht worden, ook in al geplaatste opzetkastjes.
UPC bestuursvoorzitter Mark Schneider heeft aangegeven dat de introductie van de opzetkastjes in oktober niet uitgesteld wordt. Het kabelbedrijf streeft ernaar voor eind van het jaar 30 duizend kastjes geplaatst te hebben. Als Microsoft niet op tijd levert, betekent dit dat het kabelbedrijf uitziet naar alternatieven. UPC bekijkt momenteel de producten van Opentv en Liberate.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-08-18T00:00:00.000Z Sytse van der Schaaf
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.