Twee ton voor e-starter met beste plan

Wie nog een briljant e-idee heeft, kan zich vanaf heden melden bij Eventurenow, en deelnemen aan een wedstrijd voor e-commercie starters.

Dit gezamenlijke initiatief van Andersen Consulting, First Dutch, Fortis Bank en Libertel biedt startende e-commercie ondernemers de helpende hand via een wedstrijd. Volgens de vier bedrijven hebben veel mensen wél prachtige ideeën, maar slagen ze er n�et in om de valkuilen te ontwijken waarin startende bedrijven vaak voortijdig aan hun eind komen.
Bij Eventurenow (http://www.eventurenow.nl) beoordeelt een jury van deskundigen de ingediende bedrijfsplannen. Zij lichten alle inzendingen door en geven hun visie. Elke beginnende ondernemer kan daar zijn voordeel mee doen. De hoofdprijs is 15.000 gulden contant. De twee 'runners-up' krijgen ieder 5.000 gulden. Daarnaast krijgt de winnaar consultancy-uren van de specialisten van Andersen Consulting ter waarde van 200.000 gulden, en de runners-up ieder voor 30 mille aan advies.
Van de vier namen is alleen First Dutch relatief onbekend. Het is een 'corporate finance' adviseur die geïntegreerde financieel-economische en juridisch diensten aanbiedt.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-08-30T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.