Smart start IT-'uitzendbureau' in Indonesië

Om de nood aan software-ontwikkelaars te leningen opent Smart Development in Indonesië samen met het Indonesische PT Sigma een derde high tech development center.

Het center wordt medio oktober geopend op Bali en is een gezamenlijk initiatief van de Nederlandse Smart Automatiseringsgroep en PT Sigma, een van de grootste IT-bedrijven in Indonesië. Volgens Smart kunnen Nederlandse bedrijven die naarstig op zoek zijn naar geschikte - hooggekwalificeerde - software-ontwikkelaars via het centrum direct beschikken over snel inzetbare ontwikkelcapaciteit.
De verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het op te leiden softwarepersoneel ligt bij Smart, dat zich niet alleen richt op het overnemen van enkele automatiseringsprojecten maar ook op het uitbesteden van complete ontwikkelafdelingen. In het laatste geval neemt Smart Development alle projecten, van ontwerp tot en met beheer en onderhoud, voor zijn rekening. Volgens Smart staat het garant voor het afronden van projecten binnen de vooraf gestelde tijd en het vooraf bepaalde budget. De dienstverlening vindt volgens het bedrijf plaats volgens het principe van 'no cure, no pay'.
Volgens Smart start het project in Bali met tweehonderd software-ontwikkelaars. De meeste daarvan hebben een opleiding gevolgd aan vooraanstaande universiteiten in de Verenigde Staten en Europa en beschikken over een meerjarige werkervaring in de sector.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-09-28T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.