Nina Brink weer terug in schijnwerpers

Nina Brink, de gevallen topvrouw van World Online, komt terug in de openbaarheid. Op zaterdag 4 november treedt zij in debat met onder meer Roel Pieper.

Dat gebeurt in het tv-programma Lagerhuis. De discussie die ongetwijfeld fel zal worden, staat onder leiding van Paul Witteman en Marcel van Dam. Pieper wist overigens niet dat Brink zijn opponent zou worden, toen hij zijn medewerking aan het programma toezegde.
Aanleiding is het 75-jarig jubileum van de Vara. Andere deelnemers aan het debat zijn Alexander Rinnooy Kan (lid raad van bestuur ING), oud PvdA-partijleider Felix Rottenberg, Amerika-specialist Maarten van Rossum en publiciste Lydia Rood. Premier Kok zal uiteindelijk moeten uitmaken wie van dit gezelschap het best gebekt is.
Nina Brink heeft zich na de commotie rond haar optreden en vertrek bij World Online lange tijd schuil gehouden. Ze laat momenteel vier medewerkers van een pr-bureau uit Groenekan uitzoeken hoe de golf van negatieve publiciteit rond haar persoon is ontstaan.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-10-13T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.