Telecomsector nu ook in marktmonitor

Het jaarlijkse overzicht van de IT-branche in Nederland wordt uitgebreid met gegevens van de telecommunicatiesector.

Hiertoe hebben Heliview, Fenit en V-Ictn een overeenkomst gesloten. Reeds drie jaar brengen de branche-organisatie Fenit en Heliview Marketingservice de Fenit Marktmonitor uit. Deze geeft informatie over de Nederlandse IT-branche. De gegevens worden verzameld door een enquête onder de Fenit-leden en de Heliview ICT-Monitor bij elkaar te leggen. Hier is nu de branche-organisatie Vereniging ICT bij gekomen.
De basisopzet van de monitor wordt daardoor uitgebreid met gegevens over de telecomsector. "Gezien de steeds verdergaande convergentie van de telecomsector en de informatietechnologie-branche is de verbreding van de nieuwe ICT Marktmonitor een logische stap", verklaren de organisaties. De telecommunicatiebedrijven die lid zijn van V-Ictn krijgen dan ook een vragenlijst onder hun neus. Die gegevens worden gevoegd bij de informatie uit de Telecom Monitor van Heliview.
De nieuwe ICT-monitor zal eind januari worden uitgebracht. Onlangs tekenden Sylvia Roelofs (directeur van Fenit/V-Ictn) en Ton Ketelaars, directeur Heliview, een driejarig contract waarin de samenwerking is geregeld.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-10-19T00:00:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.