Handig mobiele informatie vergaren

Respect, zo heet het product van starter Pangosystems. Het moet mobiele telefoon gebruikers in staat stellen eenvoudiger te Wappen, Gprs'en en Umts'en.

Pangosystems, dat gelieerd is aan Newconomy, zal eind van dit jaar Respect op de markt gaan brengen. Middels Respect kan een op maat gesneden persoonlijke mobiele Internet omgeving geschapen worden. Zo wordt het voor de mobiele Internetter eenvoudiger om snel en efficiënt content van zijn of haar gading te vergaren. Niet langer eindeloos met veel te kleine knopjes pielen, maar enkeleclicks verwijderd zijn van die informatie die je zoekt, dat is het ideaal dat Pangosystems de mobiele gebruiker voorspiegeld. En wat helemaal mooi is, zo benadrukt het bedrijf, Respect vergt geen speciale software installaties. De applicatie wordt binnen de reeds bestaande infrastructuur van Internet Providers en telecom operators ingepast.
Pangosystems werd eind vorig jaar opgericht door het driemanschap Boaz Palgi, Ran Levy en Avi Shai, en houdt kantoor in Amsterdam. Behalve Newconomy is een aantal internationale particuliere investeerders betrokken bij de nieuwkomer. Het bedrijf voert momenteel een proefproject uit met Ben Nederland, Apotheek.org, Jobbingmall.nl en enkele andere grote websites. De resultaten van die test zullen openbaar gemaakt worden tijdens de Mobile & Wireless beurs, die half november plaatsvindt in Amsterdam.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-10-30T00:00:00.000Z Auke Hulst
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.