CSS neemt Intralink uit Leusden over

CSS Holding (dienstverlening in Telecom en ICT) heeft wil Intralink overnemen, architect en leverancier van infrastructuren voor de e-business.

Intralink, gevestigd in Leusden, heeft een jaaromzet van circa 13,5 miljoen gulden. De overname zal deels in aandelen en deels in contanten worden betaald en zal met ingang van 2001 bijdragen aan de winst per aandeel van CSS Holding.
Intralink richt zich op het ontwerpen en leveren van high-end-infrastructuren voor e-business en heeft samenwerkingsverbanden met onder andere Apogee, Inktomi, Juniper, Emc en Sun Microsystems. Binnen CSS Holding zal Intralink worden geïntegreerd in de business unit System Integration. De naam zal worden gewijzigd in CSS Intralink. Het bedrijf wordt onder het huidige management voortgezet.
Voor CSS Holding leidt de voorgenomen acquisitie tot verbeterde toegang tot ondernemingen die zich richten op dienstverlening in de elektronische handel. De vakbonden en de Ser-fusiecommissie zijn geïnformeerd over de voorgenomen overname.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-11-15T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.