Sportclub kan verdienen met internet

Na de sponsorlopen, de loterijen en de oproepen in de clubbladen doet in januari internet zijn intrede in de amateursportwereld.

http://Www.sportaffinity.com heet de nieuwe website waarmee de Sponsorbank hoopt binnen te lopen. Sportclubs met een internetsite - en dat zijn er inmiddels heel wat - kunnen via een banner op de hompage naar de site van de sponsorbank aardig wat geld verdienen.
Op http://sportaffinity.com komen elk kwartaal nieuwe aanbiedingen en vacatures. Als leden en/of supporters van sportclubs klant of werknemer worden, dan maken de adverterende bedrijven een bedrag over naar de clubkas. Leden en supporters worden op de site geattendeerd via een opvallende banner op de homepage van hun club en, zoals bij sportclubs gebruikelijk, via mond-tot-mondreclame.
Alle communicatie tussen deelnemende bedrijven en sportclubs verloopt via internet en email. Aanmeldingsformulieren, agentuurovereenkomsten, banners, alles is met een modem op te halen viahttp://www.sportaffinity.com en de sites van de deelnemende bedrijven.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-11-17T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.