IIB: Unit 4 biedt tool voor branche-software

Unit 4 komt met een integratie-tool waarmee ontwikkelaars van branche-applicaties voor het MKB hun gegevens rechtstreeks weg kunnen schrijven in een database.

software-tool moet Unit 4 toegang bieden tot de markt van oem-partners en diverse verticale markten.
Met Multivers Business Connector kunnen ontwikkelaars rechtstreeks gegevens uitwisselen met Multivers voor Windows, de financiële applicatie van Unit 4 voor het MKB. Deze applicatie biedt een bedrijf de mogelijkheid zich verder te verdiepen in hun kernactiviteiten en hun eigen branche-applicatie uit te bouwen op de bestaande software.
"De branche specifieke software is de afgelopen jaren sterk toegenomen", zegt Frans Plantaz, manager corporate communications van Unit 4. "Wij beschouwen de oem-markt als een belangrijke doelmarkt, omdat zij door het aanleveren van financiële en logistieke software componenten de mogelijkheid heeft toegang te krijgen tot specifieke markten waarop zij voorheen niet actief was.
De huidige oem-markt maakt nog steeds gebruik van software die onder Dos draait. Het merendeel is ook nog niet geschikt gemaakt voor het gebruik van de euro. Voor veel kleinere partijen is het euro-proof maken en het omzetten van de software naar Windows een tijdrovende en kostbare aangelegenheid", aldus Plantaz.
Met de ontwikkel-tool hoopt Unit 4 tegemoet te komen aan de wens van branchegerichte ontwikkelaars die snel over een Windows omgeving willen beschikken. Inmiddels is de module 'accounting' voor financiële componenten en relatiegegevens beschikbaar. Binnenkort volgt de module 'trade' voor handels- en voorraadcomponenten die ontwikkelaars de mogelijkheid biedt hun eigen e-handelsoplossing te integreren met een betrouwbare backoffice-omgeving.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-11-17T00:00:00.000Z Manuela Fun


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.