Netpresenter steekt over naar Engeland

Netpresenter, een vaderlandse dotcommer gespecialiseerd in systemen voor nieuwsverspreiding via internet, opent een derde buitenlands kantoor in Londen.

Het Engelse kantoor zal worden bemand door twee personen onder leiding van Steve Osborn. Het bedrijf hoopt op deze manier de push-software Netpresenter beter af te kunnen zetten op de Engelse markt. De Londense Metropolitan Police maakt al gebruik van de software. Naast Engeland heeft het bedrijf vestigingen geopend in Duitsland en de VS.
Directeur Frank Hoens is vol lof over de omzet van zijn bedrijf. "Momenteel komt maar 30 procent van de inkomsten vanuit Nederland. De rest wordt ingebracht vanuit onze buitenlandse vestigingen."
Verder heeft de onderneming een tweetal Nederlandse ICT-pioneers weten aan te trekken als commissaris. De oprichters van de Detron Group, George Banken en Hans Ouwens, voorheen ICT-adviseur bij Senter, gaan nu Netpresenter adviseren. Hoens is zeer trots op de nieuwe commissarissen: "Om zulke pioniers al commissaris te mogen ontvangen is erg interessant voor een bedrijf. Het straalt vertrouwen uit."
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-11-23T00:00:00.000Z Tania Veldkamp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.