ICT-tak van Corporate Express naar AACCosmos

Buhrmann verkoopt de ICT-afdeling van haar dochteronderneming Corporate Express aan AAC Cosmos. Alle 160 medewerkers worden bij de nieuwe eigenaar ondergebracht.

Het Eindhovense bedrijf AAC Cosmos is een ICT-onderneming met 340 mensen in dienst. De onderneming biedt kennisintensieve ICT-oplossingen voor het bedrijfsleven, instellingen en overheid. "De overname past duidelijk in onze strategie om landelijke dekking te krijgen binnen Nederland. Met de ICT-vestigingen van Corporate Express in Zwolle, Leeuwarden, Groningen, Enschede, Utrecht en Beverwijk komen wij al een heel eind.
Daarbij komt dat de medewerkers van de ICT-afdeling van Corporate Express kwalitatief hoog opgeleide mensen zijn wat onze dienstverlening aanvult. Wij willen een compleet dienstverleningspakket aanbieden op de B2B markt", aldus Geert Verest, marketing Directeur bij AAC Cosmos.
De verkoop van de ICT afdeling is in lijn met de strategie van Buhrmann dat het leveren van ICT-diensten niet langer tot de kernactiviteiten behoort. Naar verwachting zal de overdracht van de activiteiten per eind december kunnen plaatsvinden. "De overgenomen vestigingen zullen verder gaan onder een andere naam. Het is nog niet duidelijk welke naam dit gaat worden maar in ieder geval zal AAC Cosmos hierin voorkomen", aldus Verest.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-11-24T00:00:00.000Z Tania Veldkamp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.