Océ sluit verkoopovereenkomst met Zylab

Océ heeft een overeenkomst gesloten met Zylab om de Zyimage-software wereldwijd te distibueren. Océ verkoopt het product onder de naam Océ Find Logic.

De overeenkomst sluit nauw aan op Océ's strategie om toonaangevende oplossingen voor document management aan te bieden. Zyimage software is een programma voor het verwerken van gescande pagina's, indexeren en opslaan van deze informatie en het doorzoeken en opvragen van alle informatie. Océ denkt met dit nieuwe product kennisprofessionals de mogelijkheid te bieden om tijd te besparen met het zoeken naar belangrijke zakelijke documenten.
Jan Scholtes, directeur van Zylab Technologies is uitermate tevreden met deze overeenkomst. "Het feit dat deze toonaangevende Nederlandse onderneming onze producten opneemt in haar hoogstaande productreeks zie ik als een groot compliment. Deze samenwerking tussen twee Nederlandse bedrijven toont aan dat Nederland ook op het gebied van Document Management Systemen veel te bieden heeft. Tevens benadrukt deze nauwere samenwerking onze goede onderlinge relatie", aldus Scholtes.
Océ Find Logic moet vanaf het eerste kwartaal 2001 wereldwijd te verkrijgen zijn.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-12-05T00:00:00.000Z Tania Veldkamp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.