Bert van Dam directeur Planet Media Group

KPN heeft Bert van Dam (34) benoemd tot directeur van de Planet Media Group. Hij volgt in deze functie Jos Zegveld op.

Zegveld zal met ingang van 1 januari 2001 leiding geven aan de nieuwe op te richten landenorganisatie van KPN. Bert van Dam is op dit moment nog directeur Zakelijke Markt van de KPN regio Midden Nederland.
Als directeur van het dochterbedrijf Planet Media Group zal hij verantwoordelijk zijn voor Planet Internet en Het Net. De organisatie heeft 600 medewerkers in dienst en Planet en Het Net zijn goed voor 1,5 miljoen abonnees. Het is niet bekend wie de huidige functie van Van Dam zal vervullen.
De landenorganisatie Nederland, die Zegveld in het kader van de reorganisatie bij KPN zal opzetten, maakt onderdeel uit van de reorganisatie, waaraan het bedrijf enige tijd terug is begonnen. In ieder land waar KPN actief is (Nederland, Duitsland en België) wordt deze divisie begin volgend jaar opgezet. Verschillende onderdelen van KPN zullen hierin ondergebracht worden. Onbekend is nog welke divisies dit precies zullen worden.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-12-21T00:00:00.000Z Tania Veldkamp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.